Cruises


Meevaren op een cruiseschip

Relaxen en je eindeloos laten verwennen, terwijl de prachtige omgeving voorbij trekt. Voor velen de ultieme vakantie. Luxe of zeer luxe, een klein of een groot gezelschap ( 4 – 3000 gasten). Jij bepaalt het voorzieningenniveau en de grootte van het schip. Sail A Way biedt reizen aan op diverse motor- of zeilcruiseschepen

Grote Zeilschepen: Zeil Cruises

Zeilschepen, vaak meermasters en doorgaans met accommodatie voor meer dan 12 personen, varen met een vaste bemanning. Inzet van de meezeilers wordt gewaardeerd, maar is niet noodzakelijk voor het varen van het schip. De aan boord genoten maaltijden worden in principe door de bemanning verzorgd.
De grotere zeilschepen met Nederlandse vlag varen veelal tochten van enkele maanden, die in een aantal trajecten zijn opgedeeld.
Daarnaast zijn er mogelijkheden, met name in Griekenland en Turkije om in te tekenen op plaatselijk ingehuurde schepen, met lokale, Engels en Duits sprekende bemanning.
De schepen zijn steeds ingedeeld met aparte bemanningsverblijven en aparte meerpersoons hutten voor de meezeilers.
De specifieke indeling is sterk afhankelijk van het betreffende schip. Een dergelijke zeiltocht brengt u met meer ruimte en verzorging aan boord- op vele niet alledaagse plaatsen.

zie ook klassiek

Voor meer informatie

1/10 personen

10/40 personen

motorboten