PROGRAMMA van de ANTIQUA in 2012

Zeilen op de Antigua

Of u nu alleen vaart of met familie, vrienden of collega's; of u een paar uren, dagen of weken aan boord wilt doorbrengen; of u zin heeft in avontuur, rust of een feestelijke sfeer - wij hebben voor iedere situatie het passende aanbod.

U kunt kiezen uit talrijke vast geplande reizen, grote windjammerparades of -races, tot aan expedities naar de noordelijke Poolzee toe. U kunt zelfs het hele schip charteren. En u kunt zelf bepalen of u meewerkt, wacht loopt, onze bemanning helpt bij de zeilmanoeuvres of gewoon de zeilen de zeilen laat, contact maakt met andere reizigers en geniet van de cruise en de service van onze crew.

De Antigua voor individuele boekingen

Nog altijd gaat van de grote zeilschepen een onweerstaanbare fascinatie en romantiek uit die de meeste mensen sterk aanspreekt.

Geniet van het comfort van een tweepersoonshut met douche en laat u door onze bedienende crew verwennen met culinaire hoogstandjes. Natuurlijk kunt u ook meewerken, wacht lopen, onder vakkundige leiding zeilen zetten, aan het roer staan, en zo het fascinerende avontuur van de grote zeilschepen nog intenser beleven.

 Stuurt u ons vrijblijvend uw aanvraag

Spitsbergen 2012

20.06.2012, 14:00 uur – 01.07.2012, 12:00 uur

€ 2700 per persoon

Longyearbyen – west- en noordkust van Spitsbergen – Longyearbyen

 

Themareis fotografie 2012

 

21.09.2012, 14:00 uur – 29.09.2012, 12:00 uur

€ 2100 per persoon

Longyearbyen – West- en noordkust – Longyearbyen

 

De Antigua op festivals

De unieke atmosfeer, de exclusieve ambiance en de perfecte inrichting van de Antigua vormen de ideale randvoorwaarden voor bijzondere momenten, stijlvolle ontvangsten en betoverende feesten.

Het maakt niet uit of u met 95 personen op het dek feestviert, in kleine kring gebruik maakt van onze maritieme salons met, of eerder een sfeervolle locatie zoekt voor goede gesprekken met vrienden of zakenpartners; de Antigua is voorbestemd voor bijzondere momenten die u zullen bijblijven. Onze bedienende crew biedt volledige service voor uw evenement – vanaf de planning voor uw accommodatie en de bustransfers voor de gasten tot aan de professionele catering.

U kunt uw arrangement combineren met een dagtocht, een langer verblijf aan boord, u kunt zelfs deelnemen aan een van de vele windjammer-festivals die elk jaar over de hele wereld duizenden toeschouwers trekken..

Stuurt u ons vrijblijvend uw aanvraag.

Beschrijving: http://www.tallship-antigua.com/assets/Uploads/Inhalt/110316/antigua_toerns1_thumb_neu.jpgBeschrijving: http://www.tallship-antigua.com/assets/Uploads/Inhalt/Antigua/toernsantiguah2.jpgBeschrijving: http://www.tallship-antigua.com/assets/Uploads/Inhalt/Antigua/toernsantiguah3.jpgBeschrijving: http://www.tallship-antigua.com/assets/Uploads/Inhalt/Antigua/toernsantiguah4.jpg

Groepsreizen op de Antiguaa

Geniet van een heel bijzondere tijd met uw familie, goede vrienden of collega's. U zult ontdekken dat het leven aan boord op unieke manier verbindt. Wij willen u inspireren en misschien ontvoeren – naar een fascinerende wereld waar je alleen eensgezind en in harmonie met de natuur vooruitkomt en de veilige haven bereikt.

Aan boord van een groot zeilschip kun je het niet in je eentje opnemen tegen weer en wind, en ook met gehaast en gestress bereik je niets. Zelfs als u alleen maar toekijkt en zich laat verwennen door de bedienende crew, zult u zich nauwelijks kunnen onttrekken aan de fascinatie van deze wereld. En misschien zal iets van de geest van deze reis bij u blijven, als u in de toekomst met uw eigen bedrijf, met uw eigen bemanning, een zandbank moet omzeilen of een storm doorstaan.

Stuurt u ons vrijblijvend uw aanvraag.

Beschrijving: http://www.tallship-antigua.com/assets/Uploads/Inhalt/Antigua/toernsantiguaq1.jpg Beschrijving: http://www.tallship-antigua.com/assets/Uploads/Inhalt/Antigua/toernsantiguaq2.jpg

Hier komt inhoud voor nieuw bewerkbaar gebied

Bedrijfevents op de Antigua

Voor uw bedrijfsexcursies, ontvangsten en zakelijke evenementen voor tot 95 personen biedt de Antigua de ideale ambiance. Met name de vele maritieme evenementen, zoals de windjammerparades, regatta's en havenfeesten, waar we regelmatig met onze schepen aan deelnemen, zijn imposante coulissen voor een onvergetelijke belevenis van uw gasten.

Maar ook voor kleinere bijeenkomsten en gesprekken bieden de Antigua en onze andere schepen de ideale omstandigheden. De exclusieve locatie, het unieke werkklimaat aan boord en de imposante coulissen van kust en zee scheppen al snel een atmosfeer van uiterste rust en concentratie. Aan boord kunt u de dagelijkse beslommeringen achter u laten en zonder druk of stress werken aan ideeën, projecten en zakelijke relaties. Onze bedienende crew staat voor u klaar om onderbrekingen en pauzes zo aangenaam mogelijk voor u te maken.

Ook uw hele team kan profiteren van de bijzondere sfeer op onze grote zeilschepen. Op een zeilschip komt je niet vooruit zonder samenwerking. Er is geen geschiktere situatie denkbaar om teamgeest te beleven en eensgezindheid te ervaren. Het schip onder zeil brengen, manoeuvreren en de bestemming bereiken vergen kameraadschap en alertheid en doen zo een beroep op de teamgeest van ieder afzonderlijk, en vooral op het saamhorigheidsgevoel van uw gehele ploeg. Een groot zeilschip biedt uw onderneming zodoende de perfecte omgeving voor teambuilding en incentive.

Stuurt u ons vrijblijvend uw aanvraag.

Beschrijving: http://www.tallship-antigua.com/assets/Uploads/Inhalt/Antigua/toernsantiguafooter.jpg

Zeilen op de Antigua

Of u nu alleen vaart of met familie, vrienden of collega's; of u een paar uren, dagen of weken aan boord wilt doorbrengen; of u zin heeft in avontuur, rust of een feestelijke sfeer - wij hebben voor iedere situatie het passende aanbod.