Johann Smidt

De Johann Smidt…

De Johann Smidt is te huur voor bijvoorbeeld individuen, schoolklassen en studentengroepen.
Met zijn comfortabele kajuiten en meer-bedcabines is zij doelmatig ingericht, zodat zij voldoet aan de zekerheidsvoorschriften voor traditionele schepen.

Vaargebieden…

Van mei tot oktober vaart dit schip hoofdzakelijk 6- tot 14-daagse tochten in de Oostzee. In de periode van September tot April zeilt de Johann Smidt op het overzees gebied van de Balearen en de Canarische eilanden. Bij vertrek uit het buitenland brengt een bus de deelnemers terug naar Duitsland.

Enige zeilkennis nodig…?

Als deelnemer aan een meezeilvakantie is zeilkennig niet direct nodig. U leert de noodzakelijke handelingen vanzelf , omdat u volledig betrokken wordt bij alle scheepshandelingen, zoals bijvoorbeeld de wachtdienst, zeilmanoeuvres en bediening van het roer.

Leven aan boord


Een zeilvakantie aan boord van een zeilschip met een aardige bemanning zult u nooit meer vergeten. Wind en weersomstandigheden en de bemanning bepalen het verloop van de reis, een strak reisschema is er niet!

Bemanning

De betrouwbare bemanning bestaat uit een kapitein, stuurlui, een machinist en een kok. Deze mensen hebben hun werk grotendeels geleerd op handelsschepen en daarmee zorgen zij voor een professionele begeleiding voor uw zeilvakantie.Samen met de deelnemers vormen zij de crew, die samen het dagelijkse leven aan boord organisseerd.

Naast het zeilen en de jammer genoeg noodzakelijke “plichten” blijft er genoeg tijd over voor andere activiteiten aan boord en aan wal. Het meenemen van muziekinstrumenten is altijd leuk. En wilt u zichzelf even terugtrekken om te relaxen? Geen probleem!

 

Prijzen

technische details