Kairos

A Sailing Classic

" Een zeilreis aan boord van de Kairós is een mix van avontuur en comfort, natuurbeleving en luxe, verwend worden enecht zeilen. Kairós is een droom." (Süddeutsche Zeitung) 

Een eerste indruk van een bijzonder avontuur.

Met goede wind zeilen in de ochtend, daarna lunchen in een kleine baai of een mooie haven, 's middags een uitstapje aan wal, tussendoor zwemmen vanaf het schip of op het strand, lezen en zonnen op het grote teakhouten dek, 's avonds wellicht nog een of twee baaien verder zeilen om daar 's nachts voor anker te gaan. Een meergangen diner, bij mooi weer op het dek, goede gesprekken met de ander gasten of lekker met een glas wijn uitkijken op een heldere sterrenhemel, terwijl de KAIRÓS om het anker draait.

Zeilreizen op yachting niveau aan boord van de KAIRÓS is genieten van de flair van een klassiek zeilschip zonder gebrek aan hedendaagse luxe en veiligheidsnormen.

Een echte zeilervaring met opwindende excursies naar culturele bezienswaardigheden in mooie omgevingen, zwemmen en snorkelen in kalme afgelegen baaien, zonnebaden, veel plezier en ontspanning aan boord van deze klassieke 2-master-schoener. Rust en privacy gegarandeerd met maximaal 18 verblijvende gasten en een professionele bemanning.

Accommodatie:
streep

Negen hutten, alle hutten van deKAIRÓS zijn uitgerust met airconditioning (individueel regelbaar) en elke hut is genoemd naar een beroemd zeiljacht.

Categorie A:

de hutten "Endeavour", "Mariquita", "Eleonora", "Lethantia", "Altair", "Orion", 6 hutten voor 2 personen met een oppervlakte van ongeveer 10 m², uitgerust met: airconditioning, tweepersoonsbed, eigen badkamer met wastafel, toilet en douchecabine (90 x 90 cm)

 

 

Categorie B:

de hutten "Aun", "Sposa", "Anitra", 3 hutten voor 2 personen met een oppervlakte van ongeveer 8 m², uitgerust met: airconditioning, 1 hut met tweepersoonsbed, 2 hutten met stapelbed, eigen natte cel met wastafel, toilet en handdouche

 

 

Prijzen verhuur meezeilen

technische details meerweten