klik hier voor een vergroting met vertrekhavens Adriatische Kust- Kroatië

Prijzen:

Algemeen
Het zeilgebied langs de Adriatische kust voor Kroatië is bezaaid met vele grote en kleinere eilanden. Het mediterrane klimaat, de zomerse gematigde noordwestelijke wind en talloze baaien en kleine plaatsen, maken het een zeer bijzonder zeilgebied.
Het land is in wederopbouw na de burgeroorlog van de afgelopen jaren. Dit is met name te merken aan het algemene niveau van onderhoud in het gehele land. Sinds 1996 worden er weer, zij het met mate, jachten verhuurd, worden de havenfaciliteiten weer hersteld en is in nauwe samenwerking met de plaatselijke bevolking een programma opgesteld voor serviceverlening bij verhuur van de hieronder aangeboden zeiljachten.

.voor het windje


O
mstandigheden
Er zijn in Kroatië inmiddels weer 21 marina’s die het gehele seizoen geopend zijn. De jachthavens zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten.
Het noordelijk deel van Kroatië (Istrië) is per auto goedbereikbaar. Wie verder gaat doet er goed aan te overwegen om te vliegen naar Split. De tocht per auto door Slovenië en Kroatië duurt anders zowel heen als terug een extra dag.verhaal inplakken

 

 

 

Klimaat

-
C
uren zon
dagen regen
water C
wind
juni, juli, augustus
30
11
3
24
3.0

Seizoenen

seizoen jan feb maa apr mei jun jul aug sep oct nov dec
hoog              
tussen                  
laag                
niet                  

 


 

Vertrekhavens
Klik voor meer informatie over de vertrekhavens boven aan deze pagina op "Kies uw haven"

Scheepspapieren
Contracten, scheepspapieren, zeilcertificaten en bemanningslijsten worden ter plaatse geregeld. Conform de door de passagiers verstrekte gegevens.